MONITOR G5 – a new generation of ERP System

Med MONITOR G5 introducerar vi tiotusentals nyheter och förbättringar av vårt kompletta affärssystem för tillverkande företag. Ett nytt modernt användargränssnitt med hög igenkänningsfaktor. Stora prestandaförbättringar i beräkningsrutiner. Genomarbetad och förbättrad produktionsplanering. Den nya appen som gör din information tillgänglig oavsett var du befinner dig, och en helt ny nivå av flexibilitet i hela programmet med stora möjligheter att utforma dina egna listor, rapporter och dokument.

Detta är MONITOR G5

Det finns mängder av fördelar med att uppgradera till MONITOR G5. Nedan ser du några av dessa.

Vanliga frågor om MONITOR G5

What are the benefits of an upgrade?

MONITOR G5 är anpassat efter dagens och framtidens krav på ett komplett affärssystem i det absoluta toppskiktet. Det gör en uppgradering till MONITOR G5 till en framtidssäkring av affärssystemet i er verksamhet. Med de nyheter och förbättringar som finns i MONITOR G5 kommer ni att få ut mer av det dagliga arbetet genom högre effektivitet i förbättrade arbetsflöden och ett överskådligt, användarvänligt gränssnitt.

Can our company upgrade?

Eftersom standardfunktionaliteten i MONITOR G5 fortfarande är under utveckling beror tidpunkten när ert företag har möjlighet att uppgradera på vad ni använder för funktionalitet i ert MONITOR affärssystem i dag och om ni har några tilläggsfunktioner och anpassningar. För att kunna ge ett preliminärt besked om när ert företag kan ha möjlighet att uppgradera till MONITOR G5 behöver vi göra en kontroll av ert nuvarande system. Kontrollen görs i dialog med er och kan påbörjas efter att ni anmält intresse för MONITOR G5. Ni anmäler ert intresse genom att fylla i och skicka formuläret längst ner på sidan.

What is the price for upgrading?

För befintliga kunder kostar uppgraderingen av standardprogramvaran till MONITOR G5 ingenting. Den ingår i uppdateringsavtalet. Tjänster utförda av oss ingår inte utan debiteras löpande.

We want to upgrade! How do we proceed?

Längst ner på denna sida hittar ni ett formulär där ni kan anmäla ert intresse för att uppgradera till MONITOR G5. Efter att ni skickat formuläret till oss inleder vi en kontroll där vi tar reda på om ert företag har möjlighet att uppgradera till MONITOR G5.

How does an upgrade work?

En uppgradering till MONITOR G5 följer en guide i fem steg där vi på Monitor i nära dialog med er går igenom varje steg.

Steg ett: Vi kartlägger vilka funktioner i ert nuvarande MONITOR affärssystem ni använder i dag för att kunna ge en preliminär tidpunkt för när ni kommer ha möjlighet att uppgradera till MONITOR G5. En avstämning görs för att säkerställa att hårdvarukraven är tillgodosedda. Att genomföra det första steget i guiden medför ingen förpliktelse att fullfölja en uppgradering till MONITOR G5.

Steg två: Vi kontrolleras er databas, en provkonvertering genomförs och installation av MONITOR G5 sker på server och klienter. Allt detta sker på distans.

Steg tre: Er personal får känna sig för i systemet, simulera arbete med information från den provkonverterade databasen och köra igenom och dokumentera företagets informationsflöden.

Steg fyra: Den slutgiltiga konverteringen av databasen som ger aktuella data i systemet. Detta sker på distans.

Steg fem: Nu synkas dokumenterade inställningar av rättigheter, systeminställningar och dokument. Här sker slutligen skarpstarten av MONITOR G5 i ert företag.

We have adaptations in our current MONITOR system, what will happen to them if we upgrade?

Många funktioner som tidigare krävde anpassning av MONITOR täcks av standardfunktioner i MONITOR G5. Dessutom går det i MONITOR G5 att själv bygga dokumentanpassningar och rapporter. Om det visar sig att det kommer att behövas anpassning av programmet så kommer Monitor att offerera dessa i och med genomförandet av steg ett i uppgraderingsguiden.

We have several sompanies, do they all have to upgrade at the same time?

Företag kan ha olika förutsättningar att uppgradera till MONITOR G5, eftersom de använder olika arbetssätt och funktioner. Om det visar sig att några av företagen har möjlighet att uppgradera till MONITOR G5 medan vissa företag använder funktioner som fortfarande är under utveckling så är det möjligt att bryta ut de företag som kan uppgradera till MONITOR G5 till en separat installation. Det eller de företag som ännu inte kan uppgradera till MONITOR G5 fortsätter att använda den nuvarande versionen av MONITOR.

Will an upgrade require education of our staff?

Vana MONITOR-användare kommer lätt att känna igen sig, hitta och förstå både bekant och ny funktionalitet i programmet. För användarunika tillämpningar av programmet och för avancerade användare rekommenderar vi alltid att övergången till MONITOR G5 vägleds av någon av våra konsulter som i varje unikt fall kan ge råd om hur just ert företag kan utnyttja MONITOR G5 på bästa sätt.

Our company uses MONITOR Basic. Can we move on to G5?

I dagsläget finns ingen Basic-version av MONITOR G5. Är ni intresserade av att uppgradera till MONITOR G5, kontakta oss för offert.

For how long will we be able to use the current version of MONITOR ERP System?

Monitor Support kommer att stödja nuvarande version av MONITOR i cirka tio år till. Det betyder att nuvarande generation av MONITOR affärssystem kommer att leva i många år framöver och att det inte kommer krävas att ni uppgradera till MONITOR G5 inom en närliggande framtid.

We are interested in upgrading to MONITOR G5

Fill out the form and we will contact you for free of charge information and advice.

Job description for your contact person.
Feel free to ask us about anything, just write your question here.

Har du några frågor om att uppgradera till MONITOR G5?

Kontakta oss på:
support@monitor.se