MONITOR G5 är den nya generationen affärssystem

Med MONITOR G5 introducerar vi tiotusentals nyheter och förbättringar av vårt kompletta affärssystem för tillverkande företag. Ett nytt modernt användargränssnitt med hög igenkänningsfaktor. Stora prestandaförbättringar i beräkningsrutiner. Genomarbetad och förbättrad produktionsplanering. Den nya appen som gör din information tillgänglig oavsett var du befinner dig, och en helt ny nivå av flexibilitet i hela programmet med stora möjligheter att utforma dina egna listor, rapporter och dokument.

Välkommen till MONITOR G5.

ALLT ÄR SIG LIKT. ALLT ÄR NYTT.

Läs broschyren om MONITOR G5:Nyheter i MONITOR G5

 

Film från lanseringen av MONITOR G5
3D-animerad film om hur MONITOR G5 togs fram

 


 

 

Detta är MONITOR G5

Moderniserat

Tekniken i MONITOR G5 är helt ny och bygger på en tre-lager-arkitektur med användargränssnitt, affärslogik och databaslager. All affärslogik ligger på servern medan klienten enbart presenterar användargränssnittet. Som användare kan du fritt placera ut innehåll på det nya interaktiva skrivbordet, till exempel beläggningsplan, genvägar till favoritrutiner eller länkar till webbsidor. Kraftfull teknik tillsammans med det moderna men bekanta användargränssnittet ger dig ett bättre system att arbeta i.

Fullmatat

I MONITOR G5 finns tiotusentals nyheter och förbättringar. Några exempel är tjugo gånger snabbare nettobehovskörning och förkalkylering, helt nya flöden för leveransplanering och mindre men kraftfulla nyheter som utökat antal tecken i artikelnummer och möjligheten att lägga till bilder i fritexter och kommentarer. Alla nyheter har ett enda syfte: att tillgodose dina behov av ett lättarbetat, effektivt affärssystem i toppklass.

Effektivt

Vår unika specialisering på produktion och logistik har i MONITOR G5 tagits till en ny nivå. Med både en överskådligare huvudplan och en förfinad detaljplanering ner på timnivå får du nu ännu bättre kontroll över dina produktionsprocesser. Grafisk planering, Samtidig tillverkning och Poolplanering ger dig en rad vassa verktyg för att höja värdeskapandet i din verksamhet.

Mobilt

Som standard i MONITOR G5 finns en mobilapplikation där du som användare alltid har din information tillgänglig, vart du än befinner dig. Säljare kan se information om kunder och offerter direkt i mobilen och lagerarbetare kan utföra inventeringar eller göra in- och utleveranser. Attest av fakturor eller närvaro- och arbetsstämpling är andra uppgifter du lätt hanterar i appen.

Globalt

Växer din verksamhet eller har du redan flera olika företag som har gemensamma grunddata? Med den nya funktionen Flerbolagshantering i MONITOR G5 kan du ge hela din koncern bättre kontroll och samordning genom att samla alla företag i ett system. Hanteringen av interna transaktioner förenklas. Inköp och ekonomi får ett effektivare arbetssätt där du enkelt kan växla mellan olika företag i de rutiner du jobbar i. Samtidigt förenklas uppföljningen eftersom statistik från flera företag samlas på ett ställe.

Flexibelt

Precis som tidigare generationer är MONITOR G5 ett nyckelfärdigt system med många färdiga dokument och rapporter, men med funktioner där du har möjlighet att påverka utseendet på alla dokument genom att använda den grafiska dokumentmallen. Du kan även skapa dina egna listor med det innehåll du önskar och få det presenterat på ett sätt som passar just dina behov. Även i beslutsstödet kan du bygga upp dina vyer från grunden och på ett överskådligt sätt presentera din information.
Referenser

Johnny Mohlén, VD
Svedbro Smide AB
– Det är väldigt viktigt för oss att få full kontroll på processen och kunna ge snabba besked direkt till kunden. Vi har sparat massor med tid i och med bytet till MONITOR G5.

Peter Eklund, Sälj och Marknad
Järvsö Industriplast AB
– Stora skillnaderna mellan den äldre generationen och nya MONITOR G5 är ett modernare gränssnitt, dubbelanvändning är bortrensat och det är mer flexibelt att skapa egna listor och etiketter.

Robert Dahlberg, VD
Legotec i Hede AB
– Under uppstarten behövdes inte mycket utbildning i och med att vi var vana med den tidigare generationen av MONITOR.

Vanliga frågor om MONITOR G5
Vi är intresserade av att uppgradera till MONITOR G5

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig för kostnadsfri information och rådgivning.

Har du några frågor om uppgradering till MONITOR G5?

Kontakta oss på:
support@monitor.se