Kurser

För allmän utbildning i MONITOR har vi flera kurser. Kurserna hålls hos oss i Hudiksvall och hos vår partner Netred i Tidaholm, varje vår och höst. För utbildning i MONITOR G5 – kontakta oss på: info@monitor.se eller 0650-766 00.

Kursprogram hösten 2018

Kurs

Datum Tidaholm

Status

Datum Hudik

Status

Databasåtkomst 1 16/10    30/10  
Databasåtkomst 2 17/10    31/10  
Grundkurs 9/10   27/11  
Tillverkning 10/10   28/11  
Behovsplanering 18/10   29/11  
V-info Närvaro        
V-info Arbete        
Ekonomi     11/12   
Ekonomi fördjupning     12/12   

Kursanmälan

Kursanmälan ska göras senast 2 veckor innan aktuell kurs. Kursanmälan görs via ett separat anmälningsformulär (klicka på datumet i tabellen ovan). Vid eventuella funderingar kontakta oss via e-post: info@monitor.se eller telefon: 0650-766 00.

Kursanmälan är bindande. Eventuell avbokning ska också göras senast 2 veckor innan kursdatum, annars utgår full debitering. 

Efter en kursanmälan får du inom kort en platsbekräftelse på kursen via e-post. Den referensperson du angav i anmälan får också ordererkännandet via e-post.

Om en kurs eventuellt skulle bli inställd p.g.a. för få deltagare kommer det att anges i kursprogrammet ovan. Du som då redan är anmäld kommer att få ett meddelande via e-post om att kursen blivit inställd.

Om en kurs skulle bli fullbokad kommer det att anges i kursprogrammet ovan. Har du t.ex. frågor om hur många platser som det finns kvar på en kurs, kontakta oss på ovanstående telefonnummer eller e-postadress.

Kursplatser

Kurserna i Hudiksvall hålls i Monitors lokaler i Hudiksvall. För vägbeskrivning, följ denna länk. Kurserna i Tidaholm hålls i NetReds lokaler, på Norra Ringvägen 2A i Tidaholm.

Omfattning

Samtliga kurser är på 1 dag, utom kursen ”Databasåtkomst 1 & 2″ som är uppdelad på 2 dagar (det går välja att bara gå en av dagarna för den kursen). Kurserna är schemalagda så att det går att vara med på flera kurser under samma vecka.

Kursstart

Kurserna i Tidaholm börjar 09.00 och pågår till ca 17.00. Kurserna i Hudiksvall börjar 08.30 och pågår till ca 16.30.

Kursbeskrivning

Se kursbeskrivning för respektive kurs genom att klicka på länken för kursbeskrivningen i kursprogrammet ovan.

Kursmaterial

Kursmaterial delas ut under kursdagarna. Kursintyg erhålls efter genomförd kurs.

Kursavgift

Kursavgiften är 3 300:- per person och dag. I kursavgiften ingår lunch, kaffe och kursmaterial.

Boende

I Hudiksvall finns det flera hotell. Vi föreslår Stadt (tel. 0650-150 60) som ligger centralt eller Hotell Hudik (tel 0650-54 10 00) som ligger nära vårt kontor och kurslokalen. I Tidaholm finns Tidaholms Stadshotell (tel. 0502-123 90). Följ länkarna för att hitta till respektive hotells hemsidor. Det går att boka rum online på respektive hotells hemsida. Men vi kan även ombesörja bokning av hotellrum om så önskas. Obs! Ange i så fall under ”Övrigt” i bokningsformuläret att bokning av hotellrum önskas. Ange även hur många rum som ska bokas, om ni är flera deltagare.

Kursutvärdering

Efter varje kurs delas en kursutvärdering ut till alla deltagarna. Denna bör du fylla i och lämna fram till kursledaren innan du åker hem. Om du inte har fått någon kursutvärdering kan du höra av dig till oss på info@monitor.se så ordnar vi en sådan.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar av kursutbud, kursdatum och om de blivit fullbokade/inställda. Vid sådana ändringar lägger vi ut information i kursprogrammet.