”Vi vet att Monitor har ett gott rykte och det känns tryggt”

Kuben Ventilation AB tillverkar ventilationsaggregat och är ett expansivt företag. De lägger stort fokus på att vara flexibla för att kunna anpassa sig och att erbjuda produkter enligt kundens önskemål. För att uppfylla kraven som ställs på företaget väljer de nu att byta sitt nuvarande affärssystem till MONITOR G5.

– Förutom i fabriken här i Falun, så lagerhålls våra produkter på tre andra ställen: Västervik, Habo och Litauen. Där monteras våra produkter och skickas sedan vidare till kund eller till oss. Vi är därför i behov av ett affärssystem som tillhandahåller någon typ av lagerhantering. Det är en av anledningarna till att vi nu har valt att byta till MONITOR G5, förklarar Staffan Berg, VD på Kuben Ventilation AB.

– Första gången vi var i kontakt med Monitor fick vi en bra presentation av systemet och en snabb återkoppling vilket gjorde att det har känts bra redan från början. Vi vet att Monitor har ett gott rykte och det känns tryggt, säger Staffan.

– Vi är färdiga med utbildningen och håller just nu på med de förberedelser som krävs. Vi får bra support från Monitor och det har fungerat bra. Det är ett bra tillfälle för oss att rensa och börja om. MONITOR G5 känns nytt och fräscht, avslutar Staffan.

 


Staffan Berg
VD
Kuben Ventilation AB

Läs mer om MONITOR G5

Om Kuben Ventilation:
Kuben Ventilation AB finns i Vassbo i Dalarna. Företaget tillverkar och marknadsför ventilationsaggregat som är avsedda att placeras direkt i det rum som ska ventileras, sk. rumsaggregat. Kuben Ventilation har med hjälp av avancerad ljudmätningsutrustning utvecklat en teknik för ljudabsorption och ljuddämpning som är marknadsledande. Kuben Ventilation AB finns dessutom med på Svenskt Tillväxtindex lista över de snabbast växande företagen. Svensk Tillväxtindex mäter tillväxt, vinst, avkastning, finansiering och kapitalstruktur. Det är ett ekonomiskt prestationsmått.