Monitorskolan kommer att byta namn


Åke Persson, tidigare ägare av Monitor ERP System, gick före sin bortgång in i ett skolprojekt som då bara var ett embryo. Tanken var att starta en skola i Hudiksvall där Johanna Örnehag skulle vara ansvarig. Skolan skulle heta Monitorskolan. Efter Åkes bortgång har saker utvecklats på ett sätt som nu gjort att skolan kommer att byta namn och Monitor och skolan går skilda vägar.

– Monitors medarbetare och ledning får många frågor angående ”Monitorskolan”. Jag vill förtydliga att Monitor inte kommer att ha några som helst kopplingar eller samarbeten med skolan, säger Jörgen Persson, ägare av Monitor ERP System.

– Då många föräldrar till elever i området går i den tron så är det min plikt att informera att så inte är fallet. ”Monitorskolan” kommer att byta namn senast den 30/9-2017, förklarar Jörgen.

– Detta betyder inte att Monitor vänder utbildning och skolor ryggen, utan Monitor kommer fortsätta att stötta olika projekt inom skolor och ungdomsverksamhet. Jag vill även passa på att önska Johanna Örnehag lycka till med sitt projekt, avslutar Jörgen.