Vi vill passa på att tacka alla er som deltog under vår Roadshow i Göteborg, Karlstad och Stockholm! Förutom att vi har visat MONITOR G5 – framtidens affärssystem för tillverkande företag. Så har många av våra besökare tagit del av Glada Hudik-teaterns hyllade föreställning – Trollkarlen Från OZ.

Håll utkik efter kommande event!


Åke Persson, tidigare ägare av Monitor ERP System, gick före sin bortgång in i ett skolprojekt som då bara var ett embryo. Tanken var att starta en skola i Hudiksvall där Johanna Örnehag skulle vara ansvarig. Skolan skulle heta Monitorskolan. Efter Åkes bortgång har saker utvecklats på ett sätt som nu gjort att skolan kommer att byta namn och Monitor och skolan går skilda vägar.

– Monitors medarbetare och ledning får många frågor angående ”Monitorskolan”. Jag vill förtydliga att Monitor inte kommer att ha några som helst kopplingar eller samarbeten med skolan, säger Jörgen Persson, ägare av Monitor ERP System.

– Då många föräldrar till elever i området går i den tron så är det min plikt att informera att så inte är fallet. ”Monitorskolan” kommer att byta namn senast den 30/9-2017, förklarar Jörgen.

– Detta betyder inte att Monitor vänder utbildning och skolor ryggen, utan Monitor kommer fortsätta att stötta olika projekt inom skolor och ungdomsverksamhet. Jag vill även passa på att önska Johanna Örnehag lycka till med sitt projekt, avslutar Jörgen.

 

Vi släpper nu version 8.2.8 av MONITOR!

Titta gärna i ändringsloggen för 8.2.8 för att se vad som är ändrat i denna version. Ändringsloggen hittar du på sidan Support -> MONITOR Ändringslogg, där kan du även hitta ändringsloggar för tidigare versioner.

Läs även om nyheterna i MONITOR 8.2

Kuben Ventilation AB tillverkar ventilationsaggregat och är ett expansivt företag. De lägger stort fokus på att vara flexibla för att kunna anpassa sig och att erbjuda produkter enligt kundens önskemål. För att uppfylla kraven som ställs på företaget väljer de nu att byta sitt nuvarande affärssystem till MONITOR G5.

– Förutom i fabriken här i Falun, så lagerhålls våra produkter på tre andra ställen: Västervik, Habo och Litauen. Där monteras våra produkter och skickas sedan vidare till kund eller till oss. Vi är därför i behov av ett affärssystem som tillhandahåller någon typ av lagerhantering. Det är en av anledningarna till att vi nu har valt att byta till MONITOR G5, förklarar Staffan Berg, VD på Kuben Ventilation AB.

– Första gången vi var i kontakt med Monitor fick vi en bra presentation av systemet och en snabb återkoppling vilket gjorde att det har känts bra redan från början. Vi vet att Monitor har ett gott rykte och det känns tryggt, säger Staffan.

– Vi är färdiga med utbildningen och håller just nu på med de förberedelser som krävs. Vi får bra support från Monitor och det har fungerat bra. Det är ett bra tillfälle för oss att rensa och börja om. MONITOR G5 känns nytt och fräscht, avslutar Staffan.

 


Staffan Berg
VD
Kuben Ventilation AB

Läs mer om MONITOR G5

Om Kuben Ventilation:
Kuben Ventilation AB finns i Vassbo i Dalarna. Företaget tillverkar och marknadsför ventilationsaggregat som är avsedda att placeras direkt i det rum som ska ventileras, sk. rumsaggregat. Kuben Ventilation har med hjälp av avancerad ljudmätningsutrustning utvecklat en teknik för ljudabsorption och ljuddämpning som är marknadsledande. Kuben Ventilation AB finns dessutom med på Svenskt Tillväxtindex lista över de snabbast växande företagen. Svensk Tillväxtindex mäter tillväxt, vinst, avkastning, finansiering och kapitalstruktur. Det är ett ekonomiskt prestationsmått.