Du kan även lägga in routingkoderna manuellt om du t.ex. har en äldre version av MONITOR än ovan. Du gör detta med hjälp av filen DSV_Routing.csv som kan laddas ned under Support -> Instruktioner och filer. På den sidan är det även beskrivet hur koderna ska läggas in i MONITOR.

Teaser 1

Teaser 2

Pressmaster AB utvecklar och producerar högkvalitativa kontaktpressnings- och kabelbearbetningsverktyg för elektriska, elektroniska och optiska applikationer. Pressmaster byter nu ut sitt nuvarande affärssystem Movex mot MONITOR affärssystem och har köpt 46 användarlicenser och planerar för skarp start i november.

– Pressmaster har kört på med en gammal version av Movex väldigt länge och till slut har vi inte fått den funktionaliteten av systemet som vi har önskat. Ägarna ställde högre krav på resultat och därmed fick Pressmaster för ungefär ett år sedan klartecken för att byta ut det nuvarande affärssystemet, säger Jan Matsson, ekonomichef på Pressmaster.

– Vi gjorde en noggrann undersökning av olika affärssystem på marknaden och Monitors säljare hade aldrig tidigare sett en sådan gedigen kravspecifikation. MONITOR har visat prov på egenskaper som Pressmaster behöver. Vi ser det som en fördel att MONITOR är ett färdigt system. Ett tydligt exempel på det var när projektledaren från Monitor visade oss deras färdiga och enkla blankettmallar. Denna enkla detalj har orsakat problem för oss tidigare, då vi i det tidigare systemet var tvungna att sätta upp systemet själva. Kompetens går inte att bygga utan den står leverantören av systemet för, berättar Jan.

– Förväntningarna är positiva bland våra anställda. Några i personalen har arbetat i MONITOR tidigare och ser fram emot att vi nu byter affärssystem. Dessutom får vi en grundlig städning av all data. Vi börjar om på nytt, avslutar Jan.

undefined
Jan Matsson
Ekonomichef
Pressmaster AB

Läs mer om Monitors produkter

 

Om Pressmaster:
Pressmaster grundades i början av 1970-talet och finns i Älvdalen, Dalarna. Det är ett område med en stark tradition av att tillverka handverktyg, som är bland de bästa i världen. I generationer har bygdens människor anpassat sig till omgivningen genom att utveckla smarta lösningar. Det har lett till att Pressmaster utvecklar och producerar högkvalitativa kontaktpressnings- och kabelbearbetningsverktyg för de flesta elektriska, elektroniska och optiska applikationer. Företaget är partners med många av de världsledande kontaktdonstillverkarna och distributörerna. Pressmaster Inc. (USA), Pressmaster GmbH (Tyskland) och Pressmaster KK (Japan) är tre dotterbolag som ägs helt av Pressmaster AB. Pressmaster AB har ungefär 100 anställda.