”MONITOR är en viktig del i vår verksamhetsutveckling”

Cibes Lift Group är en av världens största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. De erbjuder ett stort urval av plattformshissar, kabinhissar och trapphissar. Cibes byter nu ut sina tidigare system mot MONITOR affärssystem och har köpt 125 användarlicenser. Skarp start planeras under hösten.

– Vi hade länge arbetat i flera olika system och kände att vi ville ha ett system som klarade alla moment. Produktionsdelen är viktig för oss, precis som orderhanteringen från webben in till affärssystemet. Genom att välja affärssystemet MONITOR så får vi samtliga bitar och allt synkroniseras på ett enkelt, smidigt och bra sätt, säger Sören Olsson, Inköpschef på Cibes Lift Group.

– För ungefär 1 ½ år sedan tog vi kontakt med en upphandlingskonsult och därefter började vi sondera terrängen efter ett nytt affärssystem. Några olika leverantörer av affärssystem besökte oss då för att presentera sitt system. Ganska snabbt hade vi endast två tänkbara affärssystem att välja bland. Innan vi beslutade oss för MONITOR så gjordes en förstudie med stort fokus på deras produktkonfigurator och den webblösning vi ville ha. Tillsammans med Monitor tog vi konfiguratorn till en ny nivå och skapade de förutsättningar som krävs, berättar Sören.

– Vi har många leverantörer som också använder MONITOR och som har rekommenderat systemet vilket så klart påverkade vårt beslut. De har alla varit mycket positiva till systemet. MONITOR passar den tillverkning vi håller på med. Kontakten med Monitors säljare och utbildare har hela tiden varit mycket lättsam och tydlig. Tillvägagångssättet har från första kontakt varit mycket grundligt. Det känns också bra att Monitor har egna utbildare och egen support. MONITOR är en viktig del i vår verksamhetsutveckling, avslutar Sören.


Sören Olsson
Inköpschef
Cibes Lift Group

Läs mer om Monitors produkter


Om Cibes Lift Group:

Cibes Lift Group är en av världens största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. Nyckeln till deras framgång är en kombination av god svensk ingenjörskonst och känsla för vacker design. De erbjuder ett stort urval av plattforms-hissar, kabinhissar och trapphissar. Alla deras hisslösningar är prefabricerade och levereras i hanterbara kollin för att underlätta logistik och installation.

Dessutom har Cibes hissprodukter lång livscykel och låga driftskostnader. Cibes Lift Group bryr sig om alla kunders behov, oavsett om kunden är byggare, arkitekt eller villaägare. Det är därför som de satsar så stort på att hela tiden utveckla sina produktionsmetoder och sälj- och eftermarknadstjänster. Med Cibes Lift Group kan du vara säker på att få en leverans av hög kvalitet varje gång och alltid i tid.