”MONITOR har ett gott rykte i vår bransch”

undefined

Charge Amps är ett svenskt green tech bolag som sedan år 2012 utvecklar såväl portabla som stationära, smarta och säkra laddlösningar för elbilar och laddhybrider. Företaget är i stark tillväxt och byter nu ut Excel och Visma mot MONITOR Affärssystem. Projektet är igång och skarp start är beräknad till augusti.

- Vi har varje år sedan starten dubblat vår omsättning samt gått med vinst. Under 2016 är målet att fyrdubbla omsättningen vilket ställer stora krav på produktionen. Allt pekar på att marknaden kommer att öka i allt snabbare takt under många år framöver. För att kunna arbeta optimalt, producera med högsta kvalitet och leverera i tid behöver vi ett affärssystem som kan hantera vår ökade efterfrågan och tillväxt, förklarar Charlotte Eisner, VD på Charge Amps.

- MONITOR har ett gott rykte i vår bransch och är med stor sannolikhet också det bästa systemet för oss. Trots det så valde vi att titta på fler affärssystem men inget annat system kunde mäta sig mot MONITOR gällande funktionalitet. Deras personal är engagerade, förstående och kommer med förslag på lösningar för just vår verksamhet, berättar Charlotte.

- Upphandlingen gick smidigt. Monitors säljare höll en grundläggande genomgång av systemet för vår ledningsgrupp. Demonstrationen var pedagogisk och strukturerad. Vi fick svar på alla våra frågor och samtliga våra förväntningar infriades. Om jag inte missminner mig så hade vi en offert på bordet redan dagen efter som visade att Monitor förstod precis vad vi var ute efter, avslutar Charlotte.

 

undefined
Charlotte Eisner
VD
Charge Amps AB

Läs mer om Monitors produkter

 

Om Charge Amps AB:
Charge Amps är ett svenskt green tech bolag som sedan 2012 utvecklar såväl portabla som stationära, smarta och säkra laddlösningar för elbilar och laddhybrider. Charge Amps är ett spännande företag som gjort ett stort avtryck i marknader över hela världen. Charge Amps verkar för en fossiloberoende fordonsflotta 2030 och idag finns företagets konsumentnära lösningar i 27 länder fördelade på fyra kontinenter. Huvudmarknader är Norge, Holland, Sverige och Nya Zeeland. Utveckling och tillverkning sker i Sverige. Omsättningen under 2016 förväntas bli ca 35 miljoner kronor.