Tillkännagivande

undefined
                                                                         Foto: Roger M Persson

– Det är med stor sorg och saknad jag härmed meddelar att min bror, vår vän, Monitors ägare och grundare, Åke Persson, efter en kort tids sjukdom, lämnat oss idag klockan 12:55. Han somnade stillsamt in på Karolinska Sjukhuset i närvaro av sina närmaste, säger Morgan Persson, VD på Monitor AB.

– Monitor idag är inte detsamma som förra veckan. Men Monitors grund, Monitorandan – Åkes anda, den som omedvetet burit detta företag mot rent sagolika höjder, lever kvar. Åkes son, Jörgen Persson, övertar nu ägarskapet av Monitor AB och Jörgens vilja är att företagets ledning och medarbetare med full kraft fortsätter att utveckla det framgångsrika företag som Åke skapat, avslutar Morgan.

Åke Persson blev 73 år.

Ytterligare frågor besvaras av:
Morgan Persson, VD
Telefonnummer: 070-581 28 76

Mer information kring Åke Persson och företagets historia.