”Många talar gott om MONITOR”

nokalux-wide.png

Nokalux AB, i Töcksfors i västra Värmland, utvecklar och producerar belysningsarmaturer för den professionella marknaden i Norden. De håller på att byta ut sitt tidigare affärssystem mot MONITOR affärssystem. De har köpt 31 licenser och planerar skarp start under hösten 2015.

– Vi kände att vi ville höja vår produktionsdel ytterligare nivåer. Genom att få en bättre kontroll över beredningar och hur mycket tid vi lägger på olika moment i verksamheten. Det gjorde att vi började titta närmare på MONITOR, berättar Magnus Jonsson VD på Nokalux AB.

– En omfattande kravspecifikation sattes upp på vad vi ville ha. Vi talade med andra företag och fick höra mycket positivt om MONITOR. Vi fick även mycket goda referenser från vårt närområde som använder systemet. Många talar gott om MONITOR, förklarar Magnus.

– Detta tillsammans med att personalen på Monitor gav ett mycket professionellt intryck och verkligen kunde produktion gjorde att valet föll på MONITOR. De har en stor förståelse för våra flöden och hur vår verksamhet fungerar. MONITOR kan tillgodose våra krav och behov, avslutar Magnus.

 

magnus-nokalux-sm.png

Magnus Jonsson
VD
Nokalux AB

Läs mer om MONITOR affärssystem 

 

Nokalux AB:
De utvecklar och producerar belysningsarmaturer för den professionella marknaden i Norden. Med egna anläggningar för plåt- och plastbearbetning har de kontroll över hela produktionskedjan och kan vara mycket flexibla. I nära samarbete med världsledande leverantörer ser Nokalux till att alltid kunna erbjuda den senaste tekniken i våra produkter.

Deras strävan är att ge kunden bästa tänkbara service beträffande belysningsteknisk rådgivning och projektering. Genom kontinuerlig utveckling och anpassning av sina produkter gör de sitt bästa för att vara en flexibel leverantör som uppfyller ständigt ökande krav beträffande ekonomi, teknik, miljö och estetik.