I nuvarande leveransversionerna 08.00.08 patch 037 samt i 07.05.13 patch 072 av MONITOR är de nya routingkoderna med. De är även med i utvecklingsversionen 08.01.00 build 131.

Du kan även lägga in routingkoderna manuellt om du t.ex. har en äldre version av MONITOR än ovan. Du gör detta med hjälp av filen DSV_Routing.csv som kan laddas ned under Support -> Instruktioner och filer. På den sidan är det även beskrivet hur koderna ska läggas in i MONITOR.

Vi släpper nu version 8.0.8 av MONITOR!

Titta gärna i ändringsloggen för 8.0.8 för att se vad som är ändrat i denna version. Ändringsloggen hittar du på sidan Support -> MONITOR Ändringslogg, där kan du även hitta ändringsloggar för tidigare versioner.

Läs även om nyheterna i MONITOR 8.0

gateway-kundcase.png

Gunnebo Gateway AB, en global tillverkare av säkerhetssystem för butiker, har köpt MONITOR affärssystem och i början av maj månad körde de igång skarpt med systemet.

– Gunnebo Gateway är ett komplett företag med behov av ett fullvärdigt system. Tidigare hade vi ett 20 år gammalt, DOS-baserat system och eftersökte ett nytt modernt system. När vi skulle byta system hade vi fyra kandidater som vi utvärderade. Vi hade dessutom en tight tidsram, säger Claes Kemmer, Senior Advisor på Gunnebo Gateway AB.

– Vi hade hört mycket från andra företag som bytt affärssystem och bland dem har MONITOR ett gott rykte. Under utvärderingen såg vi att MONITOR passade oss både verksamhetsmässigt och storleksmässigt, berättar Claes.

– Hela processen gick som vi hade hoppats på! Vi började med implementationen i slutet av februari och började köra skarpt nu i början av maj. Nästa steg för oss är Projektuppföljning och Service. Vi säljer sedan tidigare våra säkerhetssystem via distributörer i 65 länder, men kommer också titta på försäljning via webben så även på det planet passade MONITOR oss, säger Claes.

– Monitors konsulter är duktiga och kan sin sak och supporten likaså. De gånger vi vänt oss till dem har de snabbt rätat ut de frågetecken vi haft. Samarbetet med Monitor har fungerat fint, helt enkelt, avslutar Claes.

 

cr-sm.png

Claes Kemmer
Senior Advisor
Gunnebo Gateway AB

Läs mer om MONITOR affärssystem

 

Om Gunnebo Gateway AB:
Gateway grundades i Motala 1994. Sedan 2005 är de en del av Gunnebo Security Group. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer stöldskyddssystem (EAS) och hjälpmedel för butiker. De arbetar med alla på marknaden förekommande teknologier inom EAS. www.gunnebogateway.com