”Möjligheterna med MONITOR är stora”

varmebaronen-kundcase.png

Värmebaronen AB, ett unikt företag inom energibranschen, har valt MONITOR som sitt nya affärssystem och köper 40 licenser i systemet.

– Tidigare hade vi ett egenutvecklat system som var påbyggt och innehöll många olika listor. Vi kände att vi behövde ett mer stabilt affärssystem som kunde tillgodose våra ökade behov och önskemål, berättar Gitte Uppström, ekonomiansvarig på Värmebaronen AB.

– Vi anlitade upphandlingskonsulter som är väl bekanta med affärssystemsmarknaden. De gjorde en förstudie med fokus på nuläget och framtiden inom vårt företag. De tog fram två system som de ansåg motsvarade våra behov, varav MONITOR var ett. Vi granskade båda systemen mycket ingående och vi gjorde även referensbesök hos användare av de båda systemen, säger Gitte.

– Efter referensbesöken kunde vi tydligt se fördelarna med att välja MONITOR. Möjligheterna med MONITOR är stora och systemet är mycket användarvänligt och enkelt att arbeta med. Både Monitors säljare och utbildare ger ett mycket professionellt intryck och har visat upp betydande kunskaper. De har även en stor förståelse för hur just vår verksamhet fungerar, avslutar Gitte.

Gitte Uppström
Ekonomiansvarig
Värmebaronen AB

Läs mer om MONITOR affärssystem

 

 

Om Värmebaronen:
Företaget grundades 1975, mitt i brinnande oljekris, av Berth Nilsson i den lilla byn Österslöv strax norr om Kristianstad. Nu, många år senare, är Värmebaronen med sina 80 anställda ett stabilt familjeföretag med ett brett produktsortiment och ett grundmurat kvalitetsrykte. Värmebaronen är ett unikt företag inom energibranschen då samtliga produkter i det stora sortimentet konstrueras och tillverkas i Sverige i egen fabrik. Det skapar arbetstillfällen och köpkraft i regionen samtidigt som det ger full kontroll över produktionen, vilket borgar för kvalitet.