Väljer Monitor affärssystem

Wintech AB är en leverantör av elektronikprodukter. De tillverkar och tillhandahåller allt från kretskort
till kompletta systemmontage, slutprovning, emballering och logistiklösningar. Wintech byter nu ut sitt nuvarande system Pyramid mot MONITOR affärssystem. De har köpt 39 användarlicenser till sina två produktionsenheter i Fagersta och Tallinn.

– En anledning till att vi har valt att byta till MONITOR är att vi tillhör Leab Group som redan kör affärssystemet. Eftersom både vi och Leab Group har produktion i Tallinn så ser vi se en effektivisering för samtliga inblandade att vi båda använder MONITOR. Vi ser även möjligheter att utveckla vår verksamhet ytterligare då vi vet att MONITOR är ett beprövat system inom tillverkningsindustrin.

– Våra kollegor är nöjda med MONITOR. MONITOR kommer att vara med som ett viktigt systemstöd när vi fortsätter arbetet med att stärka vårt varumärke. Systemet upplevs som mycket användarvänligt samt att det ger oss möjlighet till samkörning inom gruppen. Monitors säljare har från första kontakt gett ett professionellt intryck. De har goda kunskaper och förstår de behov vi har. Vi har fått den rådgivning vi behöver för att kunna känna oss nöjda med vårt
val av affärssystem.


Mikael Hidland

VD
Wintech AB

 

Läs mer om MONITOR affärssystem

Om Wintech AB:
Företaget har byggt upp en modern maskinpark och bevakar kontinuerligt utvecklingen av produktions- och processteknik. De har en kapacitet och mångårigt kunnande för montering av yt- och hålmonterad elektronik.

Fabrikerna i Fagersta och Tallinn har i stort sett likadana maskinparker. På så sätt kan företaget samordna produktionstekniska och processtekniska frågor för optimalt resultat. De strävar efter att vara det företag i sitt segment som bäst förstår kundens behov och de arbetar aktivt för att leverera marknadens kvalitetsmässigt
bästa elektronikprodukter.

Vi släpper nu version 8.1.6 av MONITOR!

Titta gärna i ändringsloggen för 8.1.6 för att se vad som är ändrat i denna version. Ändringsloggen hittar du på sidan Support -> MONITOR Ändringslogg, där kan du även hitta ändringsloggar för tidigare versioner.

Läs även om nyheterna i MONITOR 8.1