undefined

Legalett Byggsystem AB, ett företag som utvecklar byggsystem för alla slags byggnader, har valt MONITOR affärssystem. Legalett AB kommer att sätta igång med projektet att införa MONITOR under oktober månad.

– I dagsläget använder vi oss av Visma och Office-program, men vi vill inte längre använda flera olika system utan istället samla all information på ett ställe. Under urvalsprocessen av olika affärssystem tittade vi mycket på mätningar av kundnöjdhet gällande de största systemen. Sedan träffade vi själva representanter från MONITOR och från fyra av de mest etablerade systemen på marknaden. Vi utvärderade därefter de olika systemen efter pris, funktionalitet och det personliga bemötandet, säger Hanna Siwertz, Affärschef på Legalett Byggsystem AB.

– MONITOR uppfyllde och överträffade alla våra krav. Vi var på referensbesök hos ett företag som redan körde MONITOR samt pratade med ett annat. De var väldigt nöjda med systemet och det vi såg av användarvänligheten var bra, förklarar Hanna.

– Det har verkligen varit ett klockrent bemötande från Monitors sida. Bra kontakt och snabbt bemötande från mycket professionella medarbetare. En styrka hos Monitor är att allt ligger under samma tak. Det finns inga återförsäljare utan allt sköts av Monitors egna medarbetare vilket gör att det känns väldigt tryggt och stabilt. Vårt nästa steg är att vi ska ha ett möte nu i oktober med vår projektledare för att planera införandet av MONITOR, avslutar Hanna.

 

Hanna Siwertz
Affärschef
Legalett Byggsystem AB

 

Om Legalett Byggsystem AB:
Legalett Byggsystem AB startades 1983. Företaget erbjuder grundsystem, väggsystem, bjälklagssystem och golvvärmesystem för alla typer av byggnader. Legalett har i nära samarbete med ledande svenska fuktfysiker utvecklat en optimal konstruktion som tar bort alla förutsättningar som kan orsaka fuktproblem från marken. Framgångarna har gjort att Legalett nu även finns på marknaderna i Canada, USA, Finland, Tyskland, Japan, Litauen, Polen och Norge. www.legalett.com

MONITOR har stöd för Windows 10 från version 8.0.11.

Vi släpper nu version 8.0.12 och 8.1.4 av MONITOR!

Titta gärna i ändringsloggen för 8.0.12 och 8.1.4 för att se vad som är ändrat i denna version. Ändringsloggen hittar du på sidan Support -> MONITOR Ändringslogg, där kan du även hitta ändringsloggar för tidigare versioner.

Läs även om nyheterna i MONITOR 8.0