”MONITOR uppfyller våra behov”

kundcase_olofsfors.png

Företaget Olofsfors AB med 125 anställda, tillverkare av produkter i borlegerat stål, väljer MONITOR och köper 70 licenser i systemet. De planerar att köra systemet i skarp drift under 2015.

– När vårt nuvarande affärssystem inte längre klarade av att möta våra ökade behov och krav stod vi inför valet att antingen uppgradera det systemet eller byta till ett nytt. Då vi redan använde MONITOR i fyra andra bolag i koncernen och visste hur bra det fungerade så valde vi att byta till MONITOR, berättar Peder Norberg, CIO på Olofsfors AB.

– MONITOR är mycket användarvänligt och logiskt! Eftersom flera bolag i vår koncern använder MONITOR kan vi utbyta kunskap och information bolagen emellan, säger Peder.

– De konsulter och övrig personal på Monitor som vi har varit i kontakt med är både lyhörda och kunniga. Det finns inga mellanhänder vilket innebär att kommunikationsvägarna är korta och smidiga. Samarbetet med Monitor är enkelt, säger Peder avslutningsvis.

Peder_Norberg-edit.png 

Peder Norberg
CIO
Olofsfors AB

 

Läs mer om MONITOR affärssystem

 

Om Olofsfors AB:
Olofsfors har erbjudit kvalitet i hela 250 år. Företaget som började som en smedja har idag helautomatiska produktionslinjer för tillverkning av vägstål och skopstål. För att möta framtidens produktionskrav har de moderna elektriska ugnar, pressar och svetsautomater. De har även utrustning för varmformning, stansning, bockning och härdning. Men främst har företaget kunnig och erfaren personal som för stoltheten vidare.