Officiell invigning av Monitors kontor i Shanghai

Shanghai-3.png

Monitor ERP System invigde den 12 september 2014 sitt nya kontor i Shanghai, Kina med att klippa bandet. Ceremonin följdes av en middag på hotellet Le Royal Meridien vid People’s Park där ett 50-tal inbjudna gäster deltog.

Monitors strategi är sedan flera år att fokusera på en handfull marknader utanför Sverige och Kina är en av dessa marknader. Att en av dessa utvalda marknader är Kina är ett naturligt resultat av att många svenska företag som använder MONITOR har fabriker där. Den 12 september 2014 invigdes Monitors etablering i Kina officiellt.

Större delen av de närvarande gästerna var befintliga kunder till Monitor i Kina, men det fanns också representanter från det lokala svenska nätverket i Shanghai. Morgan Persson, VD för Monitor international, flög in från Sverige och inledde med att berätta om företagets 40-åriga historia samt om beslutet att satsa internationellt. Han pratade om hur viktigt det är att ge bra support till kunderna.

Knut Ngo, VD för Monitor ERP System Shanghai, berättade om resan från första kunden i Kina år 2005, då helt utan någon representation på plats, till hur det ser ut idag med 38 kunder och ett kontor mitt i centrala Shanghai vid West Nanjing Road. Han berättade även om ambitionen att erbjuda en bättre produkt, tjänster och support anpassat till de lokala förhållandena som råder. Generalkonsuln Viktoria Li pratade om hur Monitor representerar det typiska svenska företaget i utlandet samt hur viktig en företagsanda är och att den behöver vara mottaglig för förändringar på dagens expansiva marknader. Dessa ingredienser som Monitor visar upp menade hon att de stärker de diplomatiska relationer som finns mellan Kina och Sverige. Dessa diplomatiska relationer firar 65 år under 2015.

IMG_6465-edit1.png
Här ser ni Viktoria Li, Johan Holmsten, Internationell Försäljningschef , Morgan Persson och Knut Ngo efter det klippta bandet.