Läs gärna "Veckans tips" i vårt användarforum forum.monitor.se....

Vi släpper nu version 7.4.13 av MONITOR!

Titta gärna i ändringsloggen, för att se vad som är ändrat i just denna version. Ändringsloggen hittar du på sidan Kundwebb -> Support -> MONITOR Ändringslogg, där kan du även hitta ändringsloggar för tidigare versioner.

Läs även om nyheterna i MONITOR version 7.4.

safeline2

SafeLine Sweden AB fick under förra året ta emot utmärkelsen ”Superföretag” för sjätte året i rad. Endast 15 företag i Sverige har fått så många av utmärkelsen och kanske går de mot en sjunde. SafeLine utvecklar och tillverkar egna produkter som främst består av elektronik till hissindustrin. Både utveckling och tillverkning sker på deras huvudkontor i Tyresö.

– När vi valde att byta från vårt gamla system Hybron så kände vi tidigt att affärssystemet MONITOR var något som skulle passa SafeLine bra. Monitor är ett stort, stabilt och gediget företag. Vi fick många goda vitsord av referenser om deras affärssystem och vi fick tidigt känslan av att vi kunde vara med och påverka vad som ska utvecklas i MONITOR. Dessa saker, plus att vi inte längre behövde köra ekonomi i ett externt program eftersom att allt finns i MONITOR, gjorde vårt val enkelt, säger Mattias Rosenström, avdelnings- och systemansvarig på SafeLine Sweden AB.

– För oss som sysslar med elektronikprodukter är behovskontroll, leverantidskontroll och flödesanalys A och O. I MONITOR är användarvänligheten grym och det är enkelt att navigera sig fram i olika rutiner. MONITOR ger oss allt vi behöver i informationsväg, menar Mattias.

– Implementationen av MONITOR gick ganska smidigt hos oss, anledningen är att vi alltid haft ett ”systemtänk” här på SafeLine. Vi hade avsatt tid för detta projekt och vi hade den rätta kompetensen hos oss själva och tillsammans med Monitors duktiga konsulter utgick vi ifrån deras projekthandbok som fanns som stöd för ett bra införande. Detta sammantaget låg till grund för en lyckad implementation av affärssystemet. Det tog 3 månader från projektstarten till det att vi var igång, avslutar Mattias.

                        Mattias Rosenström
Avdelnings- och systemansvarig
SafeLine Sweden AB.

 

Om SafeLine:
SafeLine Sweden AB är moderbolaget, koncernen består av flera bolag, utländska säljkontor och lagerställen. Koncernen omsatte senaste året 145 mkr (brutet år, juni 2013). Varav SafeLine Sweden ABs verksamhet stod för 105 mkr av dessa. SafeLine utvecklar och tillverkar egna produkter som främst består av elektronik till hissindustrin. Både utveckling och tillverkning sker på deras Huvudkontor i Tyresö. De tillverkar allt själva, från montering av små komponenter på kretskortsnivå till testning, slutmontering och lager/logistik. Främsta produkterna är hiss/nödtelefoner, styrenheter för hissar och våningsvisare.