Läs gärna "Veckans tips" i vårt användarforum forum.monitor.se....

Böcker

Nu är datum fastställda för MONITOR-kurserna under våren 2013. Kurserna hålls i Tidaholm och Hudiksvall. Välkommen att boka den/de kurser du är intresserad av.

Se mer info och boka här!

Vi släpper nu version 7.4.5 av MONITOR!

I och med denna version är MONITOR nu i fasen ”internationell release”, vilket innebär att alla våra utländska kunder med ett standardsystem av MONITOR kan uppdatera till version 7.4.

Om du har anpassningar i ditt system, kontakta vår support för att kontrollera om din anpassningar är klara för uppdatering i denna version.

Du kan beställa en uppdatering från 7.3 till 7.4 på sidan: Kundwebb -> Support -> Uppdateringar -> Beställa uppdatering, licenser, FTP-konto eller MONITOR Update-konto.

Titta gärna i ändringsloggen, för att se vad som är ändrat i just denna version 7.4.5. Ändringsloggen hittar du på sidan Kundwebb -> Support -> MONITOR Ändringslogg, där kan du även titta i ändringsloggar för tidigare versioner.

Läs även om nyheterna i MONITOR version 7.4.

Det har kommit ut nya routingkoder för DSV Road och som började gälla 2012-12-27. För att omgående få tillgång till de nya routingkoderna kan du lägga in dem manuellt med filen ”DSV_Routing.csv”, som du kan ladda ned på sidan Instruktioner och filer under Kundwebb. Där står det även hur koderna ska läggas in i MONITOR.

I MONITOR version 07.04.05 kommer de nya routingkoderna att finnas med. För befintliga versioner finns routingkoderna med i patch 023 till versionerna 07.04.04 samt 07.03.14.

Vi släppte version 7.3.14 samt 7.4.4 av MONITOR i början av december. Titta gärna i ändringsloggen, för att se vad som är ändrat i just dessa versioner. Ändringsloggen hittar du på sidan MONITOR Ändringslogg under Kundwebb på menyn, där kan du även se ändringsloggar för tidigare versioner.

Läs även om nyheterna i MONITOR version 7.4.

Version 7.4 är nu i fasen ”nationell release”, vilket innebär att alla med standardsystem kan uppdatera. Om du har anpassningar i systemet, kontakta vår support för att kontrollera om din anpassningar är klara för uppdatering i denna version.