Nu har Monitor Industriutveckling AB en återförsäljare i Norge, det är Meknett AS i Lillehammer.

Kontakt:

Hans Arne Skyttemoen
Mobil: +47 92 21 78 64
hans-arne@meknett.no

Vi på Monitor önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

I stället för att skicka ut julkort skänker vi även i år pengar till organisationen Hjälp Till Liv International i Hudiksvall. Vårt stöd går till ett gatubarnscenter i Lettland.

Dags för årsbyte och inventering!

För er som byter bokföringsår vid årskiftet har vi här nedan en beskrivning som täcker årsbyte i redovisningen samt att skapa nya kalendrar för nästkommande år.

Så här inför det nya året så är det också många företag som inventerar sitt lager. Här nedan har vi en beskrivning av det av oss rekommenderade arbetsflödet vid inventering.

Vi hoppas dessa dokument är till hjälp för er och svarar på de vanligast förekommande frågorna som kommer till vår support angående årsbyte och inventering i MONITOR.

Årsbyte
Inventering

Öppettider under Jul och Nyår

Vi har öppet som vanligt mellan helgerna och med samma öppettider.

Se våra öppettider här

God Jul och Gott Nytt År!

önskar Monitor hela sin personal och alla våra konsulter

 

Holsby Metall AB väljer efter noggrann utvärdering MONITOR Affärssystem. Implementeringen av MONITOR startar i början av 2012.

Holsby Metall AB är ett väletablerat verkstadsföretag med stabila marknadspositioner inom telecom, vvs, hydraulik och fordonsindustrin. HMAB verksamhet består av försäljning samt förädling av precisionsprofiler i aluminium, dessutom varmpressning av framförallt koppar, mässing och aluminium. Företaget erbjuder också ytbehandling, cnc bearbetning, montering, blästring, verktygstillverkning och gängbeläggning.

Inom bolaget finns två effektiva produktionsenheter med varmpressning, efterbearbetning i Holsby samt en modern enhet för efterbearbetning i Vetlanda. Holsby Metall omsätter 70 MSEK och sysselsätter ca 40 personer.

Fria Bröd AB väljer MONITOR som affärssystem. Implementering av MONITOR och utbildningar startar i mitten av januari 2012, skarp start planeras till början av april 2012.

Fria Bröd AB är ett familjeägt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer goda gluten- och mjölkfria bageriprodukter sedan 1996. Fria är idag marknadsledande på glutenfria bröd i Sverige och Norge. Deras glutenfria bröd finns även i Finland, Danmark, Holland, Belgien, Italien och England.

Comrod Sweden AB har valt MONITOR Affärsssystem. Företaget tillverkar avancerade teleskopmaster i aluminium som består av upp till 400 delar, det handlar med andra ord om rätt så djupa tillverkningsstrukturer.

Företaget beställde 15 användarlicenser av MONITOR. Införandet av MONITOR skedde rekordsnabbt. Från beställning till skarp drift infördes MONITOR på mindre än en månad! Data konverterades från ett gammalt IBM-system.

Comrod Sweden AB (tidigare Wibe Telescopic Masts AB) är idag en del i koncernen Comrod Communication ASA.